logo

Gratis konsert 2023

Også i år kommer vi med artister på scenen på torvet.

GRATIS underholdning for barn og voksne.
Sandra Lyng haugen
SANDRA LYNG HAUGEN
OG SUPERDUOEN Jarl-Åge og Svein-Ove
NYHET fra Båt- og Fritidsmessa 2023 😀
Vi kan glede publikum med at vi har lyktes med å få Sandra Lyng til Sandnessjøen og arrangerer konsert og eventyrstund.
Sandra Lyng er en av Norges mest kjente artister. Det norske folk ble først kjent med Sandra gjennom deltakelsen i Idol i 2004, hvor hun kom på fjerde plass. Samme år kom hitlåten «Sommerflørt», og debutalbumet «Døgnvill» kom i 2005. Sandra har en rekke hitlåter på samvittigheten, deriblant «Play My Drum», «Night after Night» og «Moonrise».
Hun er også programleder for de populære podcastene «Smelt På Tjukka» og «Podepodden», hvor Sandra møter kjente personer og eksperter for å snakke om problemstillinger rundt fødsel, barn og foreldre.

I 2010 entret hun barnas verden, og introduserte oss med dette til enhjørningen Corny som har følelsene utenpå kroppen. Corny har sitt eget univers med bøker, musikk og YouTube-kanal.
Under Båt- og Fritidsmessa skal hun holde konsert på torvet for de minste, i tillegg til eventyrstund. Men låtene hun spiller er også kjent for det mer voksne publikum, så her er det bare å strømme til Torvet/Petter Dass-plass LØRDAG 13.MAI! Daglig leder i Sandnessjøen Event Fredrik Mikalsen er sammen med prosjektleder Odd Petter Olderskog Leknes og Båtmessestyret ved Thomas Lehre, Gunnar Meyer og Magne Skipnes, stolte over å ha fått på plass konsert og en lang rekke andre gratis-arrangement for barna;  Også i år blir det gratis kino, gratis tur med «Redningsskøyta» Elias, og det blir selvsagt hoppeslott og ansiktsmaling og mye mer.
Det er takket være gode sponsorer som gjør at vi kan lage så mye aktivitet for barna, uten at det skal koste noe for dem.


Det blir familieshow med SUPERDUOEN Jarl -Åge og Svein-Ove.
Her får barna høre sanger om mye rart. Bokstavelig talt. 
SuperduoenDet blir spreke låter med heftige rytmer og variasjoner som engasjerer og inviterer publikum til å delta i konserten.
Velkommen!