381519281 706168914870722 4973341371399885783 n

Båtmessefest 2023

DA ER VI KLARE FOR ÅRETS BÅTMESSEFEST!!
18.år grense
SIE GUBBA med Terje Tysland. Helgelandshallen i Sandnessjøen. Dørene åpnes 20.00DU KAN NÅ OGSÅ BESTILLE BÅTSKYSS HJEM TIL HERØY ELLER DØNNA MED LOVUND SKYSS, når du kjøper billet til messefesten.


OPPVARMINGSBAND: GRÅFOLKET!!!

VELKOMMEN!!
Kjøp billetter her 
https://gammelkinon.hoopla.no/sales/event/3050853115/...
BÅTMESSEFEST 2023


Rockelegende og Sie Gubba på sommerturné 2023 For første gang får festivalfavoritten Sie Gubba oppfylt en gammel drøm, en landsomfattende sommerturné med rockelegenden Terje Tysland. Sammen skal de gjøre omkring 20 festivaljobber.

Spillesugen Terje Tysland, en av trønderrockens stamfedre, er svært spillesugen og klar for en festivalsommer. Hans solide låtkatalog med hits som den folkekjære ;Heile livet,Send mæ en øl,;Stakkars klovn; og Gutta på by´;trenger knapt ytterligere presentasjon. Vår Willie Nelson For oss er Terje en av Norges største musikere, vår Willie Nelson, sier Petter Øien, som opplevde Terje Tysland første gang som nykonfirmert på fest i Flå samfunnshus. To generasjoner på scenen Spesielt albumet «Gutta på by´n» gjorde et uslettelig inntrykk på en spirende musiker. Blandingen av váre og hardtslående tekster har siden fulgt han: Det er fantastisk at Terje omsider har funnet tid til oss i det store festivalformatet. Vi blir to generasjoner på scenen og fire foran, ler Petter Øien, som gleder seg til både å frelse nye konfirmanter og gjensynet med Sie Gubbas mange følgere. Klar for landeveien Sie Gubba er kjent for hits som Sånn e livet, Fjellrypa og MGP-finalisten.Alt du vil ha fra 2011, og har også funnet seg vel til rette i en del av Terjes tekster. Samarbeidet dem i mellom har vokst frem gjennom mange års privat samspill i Terjes studio på fjellgården Vetleenget i Oppdal. Foruten Petter Øien består Sie Gubba av Magne Almås (gitar), Tore Dalsaune (bass), Reidulf Wormdal (keyboard/trekkspill), Tommy Folstadli (trommer), Morten Hølaas (fiolin).